O nama

Sefir d.o.o. je uspješna tvrtka za dizajn, marketing i trgovinu, osnovana  2001. godine. Naše dugogodišnje iskustvo temelji se na profesionalnosti,  vrhunskoj kvaliteti materijala i usluga te pridržavanju dogovorenih rokova.

Naš poslovni prostor

U ponudi imamo razne vrste znakova sigurnosti i naljepnica koje samostalno izrađujemo na različitim materijalima i u raznim veličinama, sukladno Vašim željama i potrebama. Sve znakove izrađujemo sukladno važećim Pravilnicima i normama, pratimo promjene i primjenjujemo ih u izradi.

Svojim kupcima pružamo uslugu savjetovanja i usklađenja u označavanju različitih radnih prostora, sukladno zakonskim zahtjevima koji proizlaze iz djelatnosti tvrtke. Također vršimo usluge pozicioniranja i iscrtavanja transportnih i evakuacijskih putova, označavanja hala, izrade prometnih znakova…

Osim znakova sigurnosti imamo bogatu i raznovrsnu ponudu osobnih zaštitnih sredstava. Kao ovlašteni distributeri Lacuna i Delta Plus programa, u ponudi imamo radna odjela, rukavice, zaštitne  cipele, reflektirajuće jakne i prsluke, kacige, majice, kape te ostalu HTZ opremu.

Kako bi Vaša osobna zaštitna sredstava bila personalizirana, nudimo Vam uslugu aplikacije logotipa u tehnikama: termotisak, sitotisak ili vez (štik).

Vjerujemo da smo u svom programu uspjeli ujediniti veliki izbor proizvoda i usluga, te vas pozivamo da nam se obratite s punim povjerenjem kako bi u skladu s Vašim zahtjevima sve Vaše želje doveli do realizacije.